Kanadai Nagydíj

MTIAPThe Canadian PressRyan Remiorz. Kiderült hogy Charles Leclerc ezúttal még nem kap büntetést de mást a rajtrács végére fognak küldeni.


Lewis Hamilton Throws The Hungariangp Winners Trophy On The Podium F1 Manolomedia Suttonimages Lewis Hamilton Lewis Hamilton Formula 1 Mercedes Lewis

A Kanadai Nagydíjat megelőzően is zajlottak az események a Száguldó Cirkuszban miután a FIA határozott lépéseket próbál tenni az autók pattogásának megszüntetésére.

. 10 hours agoMax Verstappen a Red Bull címvédő holland pilótája volt a leggyorsabb a Forma-1-es Kanadai Nagydíj pénteki második szabadedzésén is. Getty Images via AFP2022 Getty ImagesClive Rose. 2245-kor kezdünk az M4 Sporton.

Szabadedzés élőben az NSO-n. A gyakorlást a hétvége szempontjából fontos esemény előzte meg. Nicholas Latifi elutasítja azon állításoknak melyek szerint a hétvégi az első hazai futama Kanadában lehet az utolsó Forma-1-es versenye.

22 hours agoMax Verstappen volt a leggyorsabb a Kanadai Nagydíj első szabadedzésén a második legjobb időt Carlos Sainz autózta míg a harmadik Fernando Alonso lett. 2019 R11 Német Nagydíj - Hockenheim. Kanadai Nagydíjat rendezik meg.

És bár az eső nem nehezítette meg a pilóták dolgát így is volt miért panaszkodniuk. Mögötte a két Ferrari végzett. 2018-ban még a Ferrarival.

A tegnapi hatalmas esőzések után száraz időjárási körülmények között rendezték a Kanadai Nagydíj első szabadedzését amelyen rögtön többen is kimentek a pályára a Ferrari pedig látványosan pattogott az egyenesben. Az első komolyabb időt Max Verstappen autózta mögé Sergio. Íme a 2022-es Forma-1-es Kanadai Nagydíj menetrendje.

20 hours agoKöszöntjük Olvasóinkat a Kanadai Nagydíj második szabadedzésének élő közvetítésében. Legyen Ön az első. A Kanadai Nagydíj 2022-től hivatalosan is a Formula 1 AWS Grand Prix du Canada nevet viseli majd.

Price XPB Images. Max Verstappen volt a leggyorsabb a Forma-1-es Kanadai Nagydíj első szabadedzésén. Szünet nélkül folytatódik a 2022-es Formula1-es bajnokság a kilencedik állomás Montreal ahol az 51.

A legutóbbi 2019-es futamot Lewis Hamilton nyerte a Mercedesszel míg 2015-ig visszamenőleg egyedül Sebastian Vettel tudta megtörni a sorozatát ezen a pályán. MTIAPThe Canadian PressGraham Hughes. Kettejük közé Carlos Sainz Jr nagy meglepetésre Fernando Alonso valamint.

Még senki sem szólt hozzá. Egy mormota szemléli közelről Lance Stroll Aston Martinját Forrás. 2022 R09 Kanadai Nagydíj - Montreal 1.

22 hours agoA legszebb képek a Kanadai Nagydíj pénteki napjáról. Csapattársa Sergio Pérez közel sem zárt ennyire jó napot a második edzésen láthatóan nem találta a ritmust. A mezőny nagy része azonnal kiment a pályára hogy két év után ismét adatokat gyűjtsön az aszfaltcsíkról.

Ilyen időjárás várható az F1-es Kanadai Nagydíjon. Ferrari harmadikként Fernando Alonso Alpine. A négyszeres világbajnok német Sebastian Vettel Aston Martin negyedik lett a második gyakorláson a legjobb hat közé még a spanyol Fernando Alonso Alpine és a.

A hosszú etap jól sikerült. Szabadedzés élőben az NSO-n. Legyen Ön az első.

23 hours agoVerstappen nyerte a három év után visszatérő Kanadai Nagydíj első szabadedzését. 6 hours agoLatifi cáfolja hogy kivágnák őt a Kanadai Nagydíj után. Jó szurkolást a hétvégére és íme a Kanadai Nagydíj tv-közvetítési programja.

Az első szabadedzésen a világbajnoki éllovas Max Verstappen volt a leggyorsabb de Fernando Alonso megakadályozta hogy az első négy helyet a két Red Bull és a. Június 10-én tartották Montréalban. 49 minutes agoA Kanadai Nagydíj harmadik szabadedzése élőben.

A világbajnoki pontversenyt vezető Verstappen több mint egy másodpercet javított az első tréninghez képest így 114127 perccel bizonyult a legjobbnak. Nemcsak a helyi emberek hanem bátor mormoták is kíváncsiak voltak a kétévnyi kihagyás után visszatérő Forma-1-re Kanadában ahol az első szabadedzésen a két élcsapat mellett Fernando Alonso és a két Aston Martin remekelt. Még senki sem szólt hozzá.

Azt még nem lehet tudni hogy az időmérő szempontjából ez mennyire lesz releváns de az biztos hogy a pilóták legfontosabb feladata az lesz hogy ne törjék össze az autót a. 8 hours agoA Kanadai Nagydíj mindkét szabadedzését elvitte Max Verstappen ráadásul Leclerc még rajtbüntetést is kap a futamra. 21 hours agoMax Verstappen a Red Bull címvédő holland pilótája volt a leggyorsabb a Forma-1-es Kanadai Nagydíj pénteki első szabadedzésén.

2 days agoBár az alábbi képen nincs rajta de fontos kiemelni hogy természetesen hétfőn ezúttal is lesz Boxutca magazin amiben kibeszéljük a vasárnap eseményeket. Max Verstappen és Sergio Pérez Forrás. A pletykák nem csak arról szólnak hogy a Williams állítólag kétéves szerződést kötött a regnáló.

Verstappen nyerte az első szabadedzést Kanadában. A hétszeres világbajnok egy új kísérleti padlólemezt próbált ki a Kanadai Nagydíj első szabadedzésén amelyen a Mercedes az Alpine-hoz vagy a Red Bullhoz hasonlóan de egy még annál is nagyobb bevágást helyezett el. 9 hours agoKanadai Nagydíj.

2020 R14 Török Nagydíj - Isztambul. A pályán egy kör 4361 km a verseny 70 k. 22 hours ago2022 Forma-1 Kanadai Nagydíj 1.

Az első szabadedzéshez hasonló körülmények között 26 Celsius-fokos levegő- és 44 fokos aszfalthőmérséklet mellett kezdődött a 2022-es Forma-1-es Kanadai Nagydíj második szabadedzése. Az idei évben aligha van esély Mercedes. A gumikkal még mindig keményen bánik a pálya úgyhogy pár teendőnk még van.

Bejelentették hogy Montrealban a Nemzetközi. A világbajnoki pontversenyt vezető Verstappen 115158 perccel bizonyult a legjobbnak mögötte két spanyol végzett másodikként Carlos Sainz Jr. Már Kanadában rajtbüntetést kaphat Leclerc.

2021 R22 Abu Dhabi Nagydíj - Yas Marina Futam. 2021 R11 Magyar Nagydíj - Mogyoród Futam. Minden jel arra mutat hogy esőben fogják megrendezni a Kanadai Nagydíj harmadik szabadedzését.

8 hours agoVerstappen a Kanadai Nagydíj első edzésnapján Forrás. A második szabadedzésre már elvetették ezt az elemet ott ő és. A kanadai nagydíj volt a 2007-es Formula1 világbajnokság hatodik futama.

Max Verstappen kezdett a legjobban a Formula1-es Kanadai Nagydíjon míg a fő rivális Charles Leclerc az ötödik helyen zárt az első szabadedzésen.


2000 Kanadai Nagydij Montreal Scuderia Ferrari Keepfightingmichael Nevergiveupmichael Forevermichael Michaelschumacher Patrones


2017 7 19 Twitter Autosport Brown Says Vettel S Inconclusive Shield Test Leaves F1 In A Tricky Situation Over Cockpit Head Car Insurance Red Race Ferrari


Pin On Forma 1 2016


Pin On Ligier F1 De 76 A 96


Lewis Hamilton Throws The Hungariangp Winners Trophy On The Podium F1 Manolomedia Suttonimages Lewis Hamilton Lewis Hamilton Formula 1 Mercedes Lewis


I Pinimg Com 600x315 8e 7a B7 8e7ab7e7238a5a884fb7


Podium With Sebastian Vettel Lewis Hamilton And Kimi Raikkonen Ferrari F1 Formula 1 Ferrari Scuderia


Pin On Formula 1 Racers


Gabriele Tarquini Canada 1992 By F1 History On Deviantart Racing Canada Motorsport


Coanda F1 On Twitter Ayrton Senna Senna Ayrton


Pin En Motorsport


Kimi Raikkonen At The Canadian Gp In 2001 Kimi Raikkonen Captain Captain Hat


1992 F1 Canada Damon Hill Brabham Judd Damon Hill Damon Hills


2017 08 27 Grand Prix De Belgique Spa Francorchamps Formula 1 Event Artwork Formula 1 Programme Cover Belgian Grand Prix Grand Prix Grand Prix Posters


I Pinimg Com 736x 8e 7a B7 8e7ab7e7238a5a884fb7e7b


Nelson Piquet Sr Snaplap Classic Racing Cars Racing Nelson Piquet


Gp Bahrain 2019 Quali Pole Leclerc Gia Odora Di Santita Sgommo It ルクレール バーレーン レッドブル


Sebastian Vettel Ferrari Sf90 During The Australian Gp At Melbourne Grand Prix Circuit On March 14 2019 Maranello Ferrari Australian Grand Prix


Oriasi Elonnyel Vegzett Az Elen A Mercedes A Ferrari Elott A Kanadai Nagydij Elso Edzesen Formule 1 Grand Prix Sport Automobile

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel